Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Klipforgatás közben tartóztatták le NBA YoungBoy-t a brigádjával együtt, 14 lőfegyvert és drogokat foglaltak le a rendőrök

Klipforgatás közben tartóztatták le NBA YoungBoy-t a brigádjával együtt, 14 lőfegyvert és drogokat foglaltak le a rendőrök

Offmedia- 2020.09.30. 15:10
A rapper azóta szabadulhatott, és ártatlannak vallja magát.
Őrizetbe vették a rendőrök az FBI együttműködésével a Baton Rouge-i rappert, NBA YoungBoy-t, 15 társával együtt még hétfőn - írja a a helyi WAFB9 portál. A helyszínen drogokat és fegyvereket találtak, a rapper kedden elhagyhatta a börtönt és ártatlannak vallja magát.

NBA YoungBoy-t, igazi nevén Kentrell Gauldent drogbirtoklással és terjesztéssel, valamint illegális fegyverbirtoklással gyanúsítják, a rendőrök tájékoztatása szerint a teljes brigádot hasonló bűncselekményekkel vádolják. A rendőrök egy névtelen fülest kaptak, miszerint egy csapat fegyverekkel hadonászik egy elhagyatott épületben. A rapper épp klipet forgatott, és aki látott már életében YoungBoy videót, tudja, hogy nem éppen vattacukor és cuki pónik a kellékek a forgatásokon. A kiérkező hatóságok 14 lőfegyvert és drogokat foglaltak le.

Forrás: BRPD
YoungBoy ügyvédje szerint a védence ártatlan, hisz amúgy sem találtak nála közvetlenül drogokat, sem pedig fegyvereket. A rapper kedden elhagyhatta a börtönt, nagyon úgy néz ki, hogy ha folytatódik az ügy, akkor a balhét már YoungBoy galerije viszi el.

Hozzászólások

Érdekes lehet