Keresés

Lil Uzi Vert és Marilyn Manson közös albumot terveznek

Offmedia- 2017.09.12. 12:01
2809
Nem egy rap-rock hibrid lesz.
Lil Uzi Vert sosem titkolta, hogy hatalmas rajongója Marilyn Mansonnak, kezdve az MM pólótól, amit a Bad and Boujee klipben viselt, egészen a 100 ezer dollárt érő nyakláncáig, amit a rockzenész után mintáztak. Hát most úgy tűnik a fanatizmus közös munkába csap át, ugyanis kollab albumot terveznek.

Marilyn Manson egy, a Consequence of Sound-nak adott interjújában emlegette fel a közös munka tervét:

"Uzi egy rock albumot akar készíteni következőleg, és én ebben maximálisan támogatom, mert szerintem valami nagyon újat tudna létrehozni. Nem valamiféle rap/rock hibridet, hanem valami különlegeset, és frisset, csak hogy még jobban szétkúrjuk ezt a világot" - mondta Manson.

A rockzenész arról is beszélt, hogy Uzi jövőbeli stílusváltása melyik zenekarokhoz áll majd a legközelebb:

"Ha választanom kéne, hogy milyen lenne egy Lil Uzi rock lemez, azt mondanám, hogy korai Bad Brains, vagy Faith No More-ra hasonlítana, de sokkal dallamosabb formában. Érzem benne a punk rock-ot, teljesen őrült az ember. De közben egy jó ember, és okos is. Van egy attitűdje, és ezt imádom benne"


Manson amúgy pont egy Rick Ross-szal közös vacsora után ismerkedett össze Uzi-val, szóval emberünk elég jó kapcsolatokat ápol bizonyos rapperekkel, akik kifejezetten keresik a társaságát.

Ajánlott

Hozzászólások