Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Lil Wayne soha többet nem akar visszamenni Szaúd-Arábiába, mert majdnem letartóztatták füvezésért

Lil Wayne soha többet nem akar visszamenni Szaúd-Arábiába, mert majdnem letartóztatták füvezésért

Offmedia- 2019.12.03. 16:01
A szaudiak szerint ismernie kellett volna a nagyon erős törvényeket.
Lil Wayne a hétvégén a szaúd-arábiai Rijádban megrendezésre kerülő Al-Diriyah fesztiválon lépett fel, de állítása szerint, ha rajta múlik soha többet nem megy vissza, nemhogy a fesztiválra, de még a városba sem.

A rapper mellett
Tyga és Future is tiszteletüket tették a közel-keleti feszten, Weezy a koncert előtt még videóüzenetben örömködött, hogy alig várja, hogy színpadra állhasson. 


A helyszínen aztán történt valami, ami miatt nagyon átfordult a véleménye a helyről, a koncert másnapján konkrétan azt posztolta, hogy: "Soha többet megyek Rijádba!" Ezt viszonylag hamar törölte is, de már késő volt, a szaudiak netes reakcióiból pedig azt lehet összerakni, hogy Wayne azért utálta meg a fesztet, mert majdnem letartóztatták füvezésért.


"Biztos vagyok benne, hogy közölték veled, hogy itt nem megengedettek a drogok, mire te azt gondoltad, hogy úgyis egy sivatagban leszek, mi baj lehet?!" - reagálta például egy helyi. A rappert amúgy nem vették őrizetbe, de rengetegen elpoénkodtak azon, hogy Wayne józanul már nem is bír fellépni, inkább kihagyja azokat az országokat, ahol nem gyújthat rá.

(HNHH)

Hozzászólások

Érdekes lehet