Keresés

Lil Yachty szerint Biggie túlértékelt, a rajongók őrjöngenek

Offmedia- 2016.11.09. 10:42
3011
A fiatal rapper már megint mondott valamit, amit nem kellett volna.
Forrás: Getty / Europress

Azt már régen tudtuk, hogy Lil Yachty imád szerepelni, és azt is imádja, ha róla beszél mindenki vagy éppen őt köpködi mindenki. A 19 éves rappernek mindegy, csak ő legyen a téma.

Nem is olyan régen írtunk az internetes csörtéjéről Soulja Boy ellen, most megint ő van a célkeresztben, hiszen olyan kijelentést tett egy interjúban, ami miatt sokan, hogy finoman fogalmazzunk, kihúznák a belét legszívesebben.

Minimum.

Az artikulált szóképzés helyett, inkább értelmetlenül nyammogó Yachty, azt találta mondani a Pitchfork magazinnak, hogy szerinte The Notorious B.I.G. nem sokat ér, valójában szinte semmit, csak éppen nagyon túl van sztárolva...

Ő és barátai sosem hallgatták Biggie számait, kivéve, ha valamelyik filmben esetleg elcsíptek egyet-egyet.


A kérdés adott, ha sosem hallgatta, akkor hogy a f*szba tudja megítélni valaki munkásságát, aki sajnálatosan rövid karrierje alatt többet ért el, mint Yachty egész életében valaha fog.

Az interjú óta a piros hajkoronájáról (leginkább) ismert rapper, a neten próbálja kozmetikázni az elhangzottakat, mert a rajongók haragja hipp-hopp elérte és cincálja, kóstolja azóta is.Lehet ez volt a cél?!Ajánlott

Hozzászólások