Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Mac Miller öt évvel ezelőtti "Donald Trump" című száma ismét pörög az online slágerlistákon

Mac Miller öt évvel ezelőtti "Donald Trump" című száma ismét pörög az online slágerlistákon

Szaghmeiszter Máté- 2016.11.10. 11:09
2502
De a rapper nem örül neki.
Emlékezték még erre a 2011-es Mac Miller rapslágerre, mely amúgy erősen közrejátszott a zenész karrierjének felfutásában? Na ez a track ismét előkerült az elnökválasztás óta, ráadásul egy ideig még az iTunes top 30-jába is beküzdötte magát. A dal simán a fiatal republikánusok új himnusza lehetne, hisz amellett, hogy az "annyi pénzem van, mint Donald Trumpnak" klisét hangoztatja, még olyan mondatokat is tartalmaz, hogy:

"átveszem a hatalmat, míg az ellenségeim felrobbannak az idegességtől"
ami valljuk be, eléggé beleillik bármelyik Donald Trump rajongó világképébe. Mac persze nem tudhatta 5 évvel ezelőtt, hogy Trump lesz az Egyesült Államok következő elnöke, ha tudta volna biztos nem írja meg a dalt, mivel már többször kijelentette, hogy nem rá szavaz. 

Extra csavar a történetben, hogy 2013-ban még maga Trump is beszélt a dalról egy Twitter kiírásában, ahol perrel fenyegette a fehér rappert, mivel szerinte jogtalanul használta fel a nevét. A track jelenleg 116 milliós pörgetésnél jár Youtube-on, de ha esetleg megunnák a fiatal trumpisták a hallgatását, még mindig itt lesz Rae Sremmurd 2014-es partizenéje, az "Up Like Trump"

Ajánlott

Hozzászólások