Keresés

Meek Mill soha többé nem beef-el az interneten

Offmedia- 2016.10.03. 11:01
1181
Az elmúlt hetekben amúgy is túlzásba vitte a dolgot.
Forrás: Getty / Europress

Annak ellenére, hogy még meg sem jelent a Dreamchasers 4 lemez, az utóbbi időben szinte minden csak Meek Mill-ről, és a felesleges balhéiról szólt a hiphop világában. A rapper már régóta harcban áll Drake-kel, pár hete pedig beleállt The Game-be is. Vagyis The Game találta be Mill-t, egyelőre nem tudni miért.

A két emszí egymás után dobta ki a számokat, amikben egymást oltották, aztán beszállt a "játékba" Beanie Sigel is, aki eleinte még Meek Mill mellett állt a csatározások során, sőt szerepelt az egyik diss track-ben is, aztán hirtelen átállt a másik oldalra.

Sigel állítása szerint, a The Game-nek íródott számokat valójában Ő írta, és Mill csupán pár sort tudott megszülni ezekhez.

Ezek után, úgy tűnik Meek-nek elege lett az állandó balhékból, és talán érezvén a vesztét is, egy, a hétvégén rendezett fellépésén azt találta mondani az embereknek, hogy soha többet nem vesz részt egy beef-ben sem.
Legalábbis, az interneten nem...

Viszont, ha valaki személyesen az arcába mondja a gondját-baját, azt szívesen lerendezi helyben, de nem fog a netre írogatni többet, mert felesleges időpocsékolásnak tartja.

(hotnewhiphop.com nyomán)

Ajánlott

Hozzászólások