Keresés
6O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Még idén a mozikba kerül Tupac életéről szóló film!

Offmedia- 2016.04.15. 10:53
1703
Ezen a héten fejezték be az All Eyez On Me forgatásait Las Vegasban.
És, hogy miért pont Las Vegas? Aki, kicsit is képben van 2Pac életével az tudja, hogy a városban, egészen pontosan a Flamingo Road és a Koval Lane kereszteződésében lőtték le a rappert 1996. szeptember 7-én. A stáb majd' húsz évvel később tért vissza a tragikus események helyszínére, és egy éjszakai forgatás keretein belül vették fel a végzetes lövöldözést, aminek következtében 2Pac pár nappal később a kórházban meghalt.

Az All Ezeyz On Me legfontosabb jeleneteit már korábban rögzítették, tulajdonképpen már csak az utómunka van hátra, pár vágóképet kell még felvegyenek,  és végre elkészülhet a film.

A filmben Demetrius Shipp Jr. játssza majd a rappert, aki egyébként megszólalásig hasonlít Pac-ra. A színész hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy ő kapta meg a szerepet, szinte nap, mint nap posztol az interneten videókat és képeket a forgatásokról.

Ezekből szemezgettünk nektek néhányat:


God is my witness, I'm having the time of my life. #blessed

A post shared by Demetrius Shipp Jr. (@dshippjr) on


AEOM

A post shared by Demetrius Shipp Jr. (@dshippjr) on
A filmben feltűnik még Biggie is, akit Jamal Woolard személyesít meg, továbba Suge Knight (Dominic L. Santana) és Mutulu Shakur (Jamie Hector) is. 2Pac gyerekkori barátját, Kat Graham-et pedig  Jada Pinkett-Smith játssza majd.

A film még idén, a rapper halálának huszadik évfordulóján jelenik meg.

Mi kíváncsian várjuk.

(theboombox.com nyomán)

Hozzászólások