Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Még senki sem zuhant akkorát az amerikai slágerlista első helyéről, mint 6ix9ine és a "TROLLZ"

Még senki sem zuhant akkorát az amerikai slágerlista első helyéről, mint 6ix9ine és a "TROLLZ"

Offmedia- 2020.07.02. 16:45
Tekashi újabb rekordot állított fel, de ennek most nem fog örülni.
6ix9ine előző héten nagy küzdelemben lett első helyezett, Nicki Minaj-zsal közös "TROLLZ" című számával a Billboard Hot 100-on, azaz a hivatalos amerikai kislemezlistán. Volt is nagy ünneplés és pezsgőbontás, hisz a rapper először került a dobogóra. Persze nem 69-ról beszélnénk, ha az elért eredményt nem arra használta volna fel, hogy azt minden egyes kételkedőjének arcába belenyomja. Azóta eltelt egy hét, és a rapper újabb elsőzést húzott be, de ezúttal negatív értelemben.

A Billboard tudósítása szerint a "TROLLZ" a második héten lecsúszott a 34. helyre, ami rekord mértékű zuhanás, korábban egyetlen előadó sem bukott ekkorát az első helyről. A korábbi negatív csúcstartó The Weeknd volt a "Heartless"-szel, mely tavaly decemberben a 17. helyre esett vissza egy hét leforgása alatt.

Ahogy a Billboard kiemeli 69 erős hátránnyal indult más, nagyobb előadókkal szemben, mivel a dalát szinte egyáltalán nem játszották az amerikai rádiók. Ezt ellensúlyozva a rapper rengeteg fizikai formátumban megjelentette a trekket, a rajongói CD-n, bakeliten, sőt még kazettán is megvehették azt, és természetesen ezek az eladások sokkal nagyobbat nyomnak a latban, mint a streaming, melyből milliókat kell összehozni, hogy erős eladási számokra lehessen őket váltani.

És, hogy akkor ki most az első helyezett? Hát Dababy és Roddy Ricch "Rockstar"-ja, mely egyértelműen a nyár egyik legnagyobb slágere.

Hozzászólások

Érdekes lehet