Keresés

Megérkeztek a Public Enemy akciófigurák!

Offmedia- 2016.07.27. 11:23
571
Ahogy egy közepes reklámszlogenben énekelné egy enyhén hamis női hang: gyűjtsd össze mindet!


Senki sem kerülheti el a sorsát! Főleg, ha játékfigurákról van szó.

A négyfős brigád alaptétel a Hip Hop történelmében, nem csak a zenéjük, hanem extravagáns megjelenésük miatt is.  Nem beszélve arról, hogy egy jó ideig a műfaj megmondó emberei is ők voltak, sosem tartották magukban a véleményüket, ha zenéről, esetleg közéletről vagy politikáról volt szó, így gyakran szerepeltek a médiában, szinte mindenki megismerte őket, még az is, aki egyáltalán nem hallgat rappet. Kultcsapattá váltak, na...

Most pedig szintet léptek! Megjelent ugyanis a csapatot mintázó akciófigura kollekció, az Aggronautx cég jóvoltából. Chuck D, Terminator X, Flavor Flav és Professor Griff is ott van az aprólékosan kidolgozott darabok között. Egyben is megvásárolható lesz az összes "tag", de egyesével, vagyis külön-külön is gyűjthetjük őket.

Egy mondatban ki kell térnünk Flavor Flav-ra, akinek nem egy, nem kettő és nem is három óra húzza a nyakát, hanem négy! A gyártó nem spórolt a ketyegőkkel, az biztos. Mondjuk 60 dollárért ez a minimum - ami nagyjából 18 ezer forint, ennyibe kerül ugyanis az egész kollekció-, hiszen mindenki tudja az idő, az bizony pénz.

A bábuk nagyjából 12 cm nagyok és szinte minden testrészük mozgatható.

Augusztustól lehet rendelni a cuccost.

Ajánlott

Hozzászólások