Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)

Michael Jordan igenis szereti a rappet!

Offmedia- 2016.03.25. 11:40
213
Hiába mond Noreaga bármit is...

Forrás: Getty/Europress

Pár napja pattant ki a szikra, miszerint a Föld valaha volt egyik, hanem a legjobb kosarasa, Michael Jordan nem szereti a rappet! Csak a soul zenét bírja meghallgatni... Ezt Noreaga állította egy rádióműsorban, ahol egy egész hosszú sztorit mesélt el arról, hogyan viselkedett MJ a Def Jam egyik karácsonyi partiján.

A queens-szi emszí szerint nem túl udvariasan, hiszen egyfolytában azt hangoztatta, hogy "Fuck rap!" (csak számunkra abszurd ez egy csöppet?!), mindamellett, hogy az eseményen szintén résztvevő, Method Man-t és Redman-t is elküldte a hanyba, hogy finoman fogalmazzunk, amikor azok beszédbe próbáltak elegyedni vele. Senkivel sem akart leállni, csupán Jay-Z volt az egyetlen ember, akivel a kosaras hajlandó volt szóba állni, mondta a rapper.

N.O.R.E. szerint arra is volt példa, hogy Jordan 1999-ben, kivágatta magát egy Hype Williams videóklipből (saját,"Oh No" című számáról van szó), amiben csupán egy-két pillanatra tűnt fel egy Roy Jones Jr. mérkőzésen a nézők között.


A hírek természetesen MJ fülébe is eljutottak, aki aztán kategorikusan cáfolta a rapper szavait. Elmondása szerint életében nem találkozott Noreagával, és abban a buliban ott sem volt, amelyikről az emszí beszélt. "Nem mond igazat"- válaszolta a TMZ magazin megkeresésére Jordan röviden. Ügynöke is védelmébe vette a szupersztárt, aki most a Charlotte Hornets tulaja. Szerinte Jordan MINDEN zenét szeret, és amúgy is, Drake a Jordan márka szponzoráltja, továbba Nelly pedig a Hornets-el áll kapcsolatban.

Na, ugye, hogy ugye?!

(hiphopdx.com nyomán)

Hozzászólások