Keresés
5O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)

Na de ki az a Rich Chigga?!

Offmedia- 2016.12.29. 12:36
2856
Az év egyik legnagyobb felfedezettjéről tudhatunk meg pár dolgot.

Egy évvel ezelőtt még senki sem tudta, hogy ki is az a Brian Imanuel. Ma pedig már Rich Chigga néven az indonéz srác a hiphop egyik legnagyobb szenzációja! Az egész (siker)történet a Dat $tick című klippel indult. A szám tulajdonképpen poénból készült, elég, ha belefülelünk a szövegbe, vagy egy pillantást vetünk Chigga felöltőjére. Rövidgatya, cuki övtasi és rózsaszín, galléros póló. A videóban látható spanjairól már nem is beszélve.A szám mindennek ellenére, vagy pont emiatt, hihetetlen módon népszerűvé vált az egész világon. A Dat $tick mára már 31 millió megtekintésen van a Youtube-on, és a számláló fáradhatatlanul pereg tovább. Naponta majd' egy millióan nézik meg!


A Dat $tick megjelenésekor Chigga még csak 16 (!) éves volt, mindenki lehidalt brutál mély hangjától. Mára már 17 a srác, de hála az égnek még nem kezdett el mutálni, így borítékolható a további fényes karrier. Ám nem csak a hallgatók, hanem a nagynevű "pályatársak" is felfigyeltek rá (és az övtasijára). Tory Lanez, Cam'ron és Ghostface Killah is nagy rajongója a srácnak, utóbbival azóta már van közös track is, egy Dat $tick remix!

Ahogy már írtuk, Chigga Indonézia fővárosában, Jakartában él, ahol még mindig gyerekcipőben jár a rap, leginkább underground szintén van jelen a műfaj, de annyira még nem népszerű, mint mondjuk más ázsiai országokban. Ezen szeretne változtatni, de nem megy olyan gyorsan a dolog, rendkívüli népszerűsége ellenére is csak a napokban volt élete első fellépése!


Chigga 12 éves kora óta hallgat rap-zenét, magántanuló, ha lesz lehetősége szeretne továbbtanulni, és filmezéssel foglalkozni. Klipjeit maga rendezi, bár a Dat $tick sikerével nem versenyezhetnek, de a többi Rich Chigga videó is milliós megtekintéseknél jár.

Lemeze még nincs, de már nagy erőkkel dolgozik az elsőn, ami nagy valószínűség szerint jövőre lát napvilágot.(hotnewhiphop.com nyomán)

Hozzászólások