Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Naughty by Nature számot rappel a karantén alatt kicsit talán unatkozó Rita Wilson

Naughty by Nature számot rappel a karantén alatt kicsit talán unatkozó Rita Wilson

Kócsi- 2020.03.23. 15:06
Rap számokkal a koronavírus ellen.

Láthatóan egyre jobban érzi magát Rita Wilson azok után, hogy két héttel ezelőtt férjével, Tom Hanks-szel bejelentették, mindketten megfertőződtek koronavírussal. A házaspár már elhagyhatta a kórházat, ám továbbra is házi karanténban maradnak az ausztráliai Queenslandben, ahol elvonultan, ahogy a színész fogalmazott egy tegnapi Facebook bejegyzésében, a saját kényelmüket háttérbe szorítva töltik mindennapjaikat.

Rita Wilson speciel sokat olvas, persze, ha éppen nem a Naughty by Nature örökzöldjét, a Hip Hop Hooray című trackjét rappeli el elejétől-végéig, a kanapén üldögélve.

Nem ő az egyetlen azonban, aki rappeléssel szórakoztatja magát ezekben a vészterhes időkben. A Showder Klubból (és néhány szerencsésnek a Szemét Tesók rap-csapatból) ismert Janklovics Péter is így tesz, bár a humorista némiképp emelt a téten azzal, hogy a fürdőszobájában tolja el Young Mc klasszik pörgetését egy igen csak alapos kézmosás közepette, ezzel is segítve Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének munkáját.

Hozzászólások

Érdekes lehet