Keresés
9O
Budapest
2017.10.24., kedd (Salamon)

Nem minden rapper van teljesen kibukva Donald Trump miatt

Offmedia- 2016.11.14. 11:05
2810
Bár azt nem tudjuk, hogy RiFF RAFF annak számít-e...
Forrás: Getty / Europress

Lassan mindenki magához tér az amerikai elnökválasztás okozta sokkból. Már, akinek sokkoló volt Donald Trump megválasztása.

Pedig, bármilyen furcsán hangzik, a hiphop még profitálhat is a séróbáró sikeréből, hiszen most egy rakat szám, sőt azon se lepődnénk meg, ha album jönne ki az új elnök fikázásával, oltogatásával.

YG és Nipsey Hussle már hónapokkal ezelőtt elmondta a véleményét is egy klip formájában, mely a roppant baráti, "Fuck Donald Trump" címet viseli. A szám hangvétele is az egyébként. Mármint baráti.


Nem mindenki van azonban a rapperek között (sem) rosszul Donald Trump-tól. RiFF RAFF például a napokban azt nyilatkozta, hogy bármikor szívesen elmegy a most megválasztott elnöknek zenélni.

Csak fizesse meg. Méghozzá busásan.

Nagyjából 50.000 dollárért már indulna is a Fehér Házba, ahol korábban Kendrick Lamar vagy Pusha T lépett fel, csak hogy érezzük a különbséget, és már nyomná is a számokat Trump-nak.

Forrás: Getty / Europress

RiFF RAFF, saját elmondása szerint imádja a pénzt, mint minden más amerikai. Éppen ezért nem érdemes meglepődni ezen. Sőt, azt is hozzátette, hogy nagyon várja már, hogy Trump csökkentse az adók mértékét, mert a rapper évente több milliót fizet be az állam kasszájába, amiből mondjuk vehetne egy Lamborghini-t magának...(TMZ.com nyomán)Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom