Keresés

Mit keres Offset egy country dalon?

Offmedia- 2019.10.20. 20:11
Köszi Lil Nas X, hogy kinyitottad a kapukat.
2019 részben a country rap éve volt, és habár a trend berobbantója, Lil Nas X és az ő "Old Town Road" dala az elején elég erős elutasítottságnak volt kitéve a country szcénán belül, a cowboy kalapos déliek egy idő után nemcsak hogy megbarátkoztak a gondolattal, hogy beengedjék köreikbe a hiphop előadókat, de egyenesen rámentek a kollabokra.

Tökéletes példa erre a Chris Janson nevű country énekes, akinek nemrég jelent meg a harmadik, Real Friends című nagylemeze, melyen az egyik kislemez egy Offset verzés remixet is kapott. A dalban Janson el is büszkélkedik azzal, hogy ő mindig is nyitott volt a stílusfúziókra, egy interjúban pedig a Migost a kedvenc hiphop csapatának nevezte. "Offset a legjobb közülök, nem mintha a többieket nem imádnám, de Offset különleges. Mikor felkérte őt a kiadóm, azonnal igent mondott".

Offset állítólag megkérdezte, hogy milyen irányt vegyen az ő része, mire Janson megnyugtatta, hogy legyen önmaga, nem kell countrysodnia, így aztán a végeredmény egy tipik Offset flow, mely elég random vágódik be a trekkbe.

(Genius)

Hozzászólások

Érdekes lehet