Keresés
3O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Olyan jól sikerült a Tupac film Las Vegasi forgatása, hogy sokan azt hitték valódi leszámolásba csöppentek

Olyan jól sikerült a Tupac film Las Vegasi forgatása, hogy sokan azt hitték valódi leszámolásba csöppentek

Offmedia- 2016.04.26. 10:57
756
A média megrohamozta a helyszínt, miután lövések dördültek a felvételek alatt.
Forrás: rollingstone.com

Ahogy mi is írtunk róla lassan befejezik a 2Pac életéről szóló filmet, az All Eyez on Me-t. Az utolsó jeleneteket Las Vegasban forgatták, ugyanabban a kereszteződésben, ahol a rappert 1996-ban lelőtték.

A készítők semmit sem bíztak a véletlenre, minden pontosan úgy festett a helyszínen, mint azon a végzetes estén húsz évvel ezelőtt. Arra is figyeltek, hogy ugyanolyan BMW-t szerezzenek, amiben lelőtték Pac-ot, sőt még a szereplőknek is olyan ruhákat gyártattak, mint amit a rapper és Suga Knight viselt aznap.

Az egész forgatás gördülékenyen zajlott egészen addig, míg a lövöldözéses jelenetet kezdték felvenni. Olyan valóságosnak tűnt a tűzharc, hogy a helyi újságírók megrohamozták a helyszínt. Azt hitték valamiféle leszámolás zajlik a környéken, ezért még a rendőrséget is riasztották.

A riporterek persze lyukra futottak, de legalább így jó pár kép készült a forgatásról.

A filmet egyébként még idén novemberben bemutatják a tengerentúli mozikban, nem sokkal Tupac halálának huszadik évfordulója után. A rappert Demetrius Shipp, Jr., Suge Knight-ot pedig  Dominic L. Santana alakítja majd.

Itt tudjátok megnézni az All Eyez on Me forgatásán készült felvételeket.

(tmz.com nyomán)


Hozzászólások