Keresés

Pénteki album körkép: Logic, Gunna, Kid Laroi, Flo Milli

Offmedia- 2020.07.24. 12:07
Befutott egy rakás projekt, köztük Logic utolsó lemeze.
Logic - "No Pressure"

Logic mindössze egy hete jelentette be, hogy visszavonul a rappeléstől, erre már itt is van az utolsó, karrierlezáró nagylemeze, a "No Pressure". Az album címét részben az adta, hogy a rapper úgy érezte, túl nagy rajta a nyomás, túl sokat vár el magától, és ezért is akasztja szögre a mikrofont, és lesz inkább Twitch-streamer, egyben ügyes utalás debütáló, "Under Pressure" című lemezére is. Egy búcsúlemezhez megfelelően vendégek nincsenek, mind a 15 dalon Logic rappel, a vezető-producer pedig No I.D. volt. Flo Milli - Ho, why is you here?

A “Beef FloMix” című TikTok slágerével nevett szerző Flo Milli ledobta debütáló projektjét, mely egyáltalán nem tartalmaz közreműködőket, és 12 számos dallistája ellenére csak egy EP. Az atlantai rapper saját bevallása szerint még mindig keresi a saját hangját, de aki szereti a magabiztos, kissé pimasz női rappereket, az biztos talál itt pár ütős dalt.Gunna - WUNNA (deluxe)

Gunna 8 új dallal tér vissza harmadik albumának különkiadására, így most már 26 számosra duzzadt a WUNNA lemez. A Young Thug mentorált rapper továbbra is folydogál a számokon, ezúttal pedig Lil Uzi Vert, NAV, Future, Yak Gotti, és persze Thugger is csatlakozik hozzá a friss trekkeken. The Kid LARO - F-CK LOVE

Ausztrál tinirapper, The Kid LAROI debütál, megjelent "F-CK LOVE" című albuma. Az anime borítós projekten feltűnik volt mentora, Juice WRLD, de Corbin és Lil Mosey is közreműködőket erősíti. A producerek közt Taz Taylor, Tito Beats, Neek, MjNichols, Rio Leyva, Pharaoh Vice, ​oktanner, és Omer Fedi neveit találjuk. Juice amúgy LAROI 16. születésnapjára ajándékozta a verzéjét. A projektet egy korai szerelmi csalódás inspirálta, melynek során a fiatal zenésznek viccből azt hazudta egyik exe, hogy megcsalta őt. "Egy ilyen után, nehezen veszed komolyan a partnereidet" - mondta.

Hozzszlsok

rdekes lehet