Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)

Puff Daddy fia szerződést kapott születésnapjára

Offmedia- 2016.04.04. 12:45
266
Méghozzá az apja kiadójához...

Van aki kutyát, van aki ruhát,és van aki ékszert kap a tizennyolcadik születésnapjára. És mi a helyzet, ha a faterod híres rapper és még saját kiadója is van? A válasz egyértelmű. Egy szerződést kapsz ajándékba.

Puff Daddy, vagyis P.Diddy, a Bad Boy Records tulajdonosa április elsején jelentette be, hogy születésnapos fiát, Christian Combs-ot leigazolta kiadójába. A srácról egyelőre csak annyit tudni, hogy nem tudni róla szinte semmit. Mármint a zenei előéletéről, youtube csatornája viszont tele van idétlen vagy kevésbé idétlen házi videókkal, de a srác egyikben sem rappel...

A szerződés aláírásáról több kép is felkerült KingCombs (ez a fiú művészneve) Insta profiljára is, szóval szinte biztos, hogy nem egy áprilisi tréfáról van szó.

A Bad Boy kiadó pár év hallgatás után tér vissza a színre az Epic Records tagjaként, és egy hatalmas bulival készülnek Biggie nyegyvennegyedik születésnapján. Ezen az eseményen léphet először fel a kisebbik Combs, ahol sportnyelven fogalmazva, rögtön megmutathatja, hogy érdemes volt őt szerződtetni. Ha meg nem, a dolog családban marad.

(hotnewhiphop.com nyomán)

Hozzászólások