Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Rommá oltották a Virgil Abloh által készített Pop Smoke albumborítót a rajongók, majd inkább megcsinálták a saját ötleteiket

Rommá oltották a Virgil Abloh által készített Pop Smoke albumborítót a rajongók, majd inkább megcsinálták a saját ötleteiket

Offmedia- 2020.07.01. 13:11
Még 50 Cent is utálja, amit Virgil összehozott.
Komoly várakozások előzik meg Pop Smoke posztumusz albumának, a Shoot for the Stars, Aim for the Moon-nak a megjelenését, de a pénteken érkező projektnél jelenleg mégsem az albumon lévő közreműködők, hanem a hivatalos borító generálja a legnagyobb figyelmet. A New York-i rapper tervei közt az szerepelt, hogy az amerikai dizájnert, Virgil Abloh-t kéri fel a debütáló albumának grafikájához, ezért aztán halála után, Steven Victor menedzser továbbvitte ezt a kérését.

Tegnap egy kis késés után le is leplezték a projektet, a végleges borító viszont hatalmas megütközést keltett a rajongók körében, íme így néz ki:

Az általános konszenzus az volt, hogy Virgil öt perc alatt összedobta a Google "Pop Smoke"-ra való képkeresés első oldalán található fotóból, random jégvirágokból, és szögesdrótból álló borító tákolmányt, amivel kvázi megalázta Pop Smoke emlékét. A fanok nem kímélték Virgil munkáját a leleplezés alatti kommentszekcióban, "borzalmas!", "azonnal változtassátok meg!", "ezt két perc alatt dobta össze Paintban", írták egyesek.  

Nem kellett sok idő, és a mémek is megjelentek, egyesek azt emelték ki, hogy a borító gyakorlatilag egy mashup Drake & Future What a Time to Be Alive-ja, és Post Malone "Rockstar" kislemezborítójának, míg mások azt képzelték el, miként tér vissza a sírból Smoke, csak hogy megbosszulja a borzalmas alkotást.{twitter}https://twitter.com/331DES/status/1277753089597063168{/twitter}
A Virgil mű még a projektet szárnyai alá vevő 50 Cent-nek sem tetszett, Instán ő is beszólt a tervezőnek, hogy tehetett volna bele több energiát, mert ez így undorító. 


A nyomás tehát egyre nagyobb volt Virgilen, a tervező pedig Instán magyarázta a bizonyítványt, elmesélve, hogy Smoke-kal a halála előtt több verziót is átbeszéltek, és ez volt az egyik a lehetséges 5 közül. A virágok és szögesdrót elvileg a rapper brooklyni gettóban való nevelkedését szimbolizálja.

Pop menedzsere,
Steven Victor végül mégis a rajongóknak adott igazat. Twitteren megígérte, hogy új borítót kap a lemez, és habár tudja, hogy Pop Virgilt bízta meg a munkával, de ő már nincs köztünk, hogy övé legyen a végső szó, a rajongók viszont továbbra is itt vannak. 

Az új végleges borítóra egyelőre várni kell, de Pop Smoke fanok máris megmutatták, hogy ők miként képzelnék el a covert, csak úgy ömlenek a különböző alkotások a netre.

Hozzszlsok

rdekes lehet