Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Scarface állítja, majdnem belehalt a koronavírus fertőzésbe, Slim Thug viszont olyan jól van, hogy kidobta új lemezét

Scarface állítja, majdnem belehalt a koronavírus fertőzésbe, Slim Thug viszont olyan jól van, hogy kidobta új lemezét

Kócsi- 2020.03.27. 14:17
A két houstoni emszínek nagyon eltérő tapasztalatai vannak a COVID-19-cel kapcsolatban.

Habár az Egyesült Államokban már több koronavírussal fertőzöttet tartanak számon, mint bárhol máshol a világon, szakértők egybehangzó véleménye szerint az észak-amerikai országban még csak most kezd igazán beindulni a járvány. A helyzet talán New York Államban a legkritikusabb, de Texasban is erősen terjed a COVID-19; pár napja például a houstoni rapper, Slim Thug jelentette be, hogy elkapta a vírust.

Aggodalomra viszont semmi ok, a 39 éves Slim köszöni szépen jól van, ráadásul olyannyira jól, hogy ma, Thug Life címen kidobta új, tíz számot tartalmazó lemezét, melyet alább csekkolhattok. Egy friss interjúban megnyugtatta az érte aggódókat, nincsenek komoly tünetei, leszámítva egy kis fejfájást és lázat.

Nem mindenki vészeli át azonban ennyivel: Scarface, aki szintén Houston városában él, például teljesen más „élményekkel” gazdagodott miután megfertőződött. A veterán rapper tegnap, Geto Boys-os csapattársa, Willie D élő Youtube műsorában taglalta hosszasan, milyen szenvedéseken ment keresztül, míg végre javulni kezdett az állapota:

„Az elmúlt három hetem egészen egyszerűen szörnyű volt. Ez a legdurvább dolog, amit eddig tapasztaltam. Volt, hogy azt hittem belehalok. Hánytam megállás nélkül. De tényleg, már csak sav volt a gyomromban, de még az is kijött. Mindeközben magas lázam volt, meg köhögtem. Kicsivel később aztán kétoldali tüdőgyulladást kaptam. A veséim sem bírták a megpróbáltatásokat. Most már szerencsére sokkal jobban vagyok, de továbbra is köhögök.”

Scarface egyébként idén tölti be az ötvenet, tehát nem tartozik a fokozottan veszélyeztetett, 65 feletti korosztályhoz.

Hozzászólások

Érdekes lehet