Keresés
4O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Sean Paul szerint Drake és Justin Bieber "nem értik" a dancehall zenét

Sean Paul szerint Drake és Justin Bieber "nem értik" a dancehall zenét

Offmedia- 2016.09.05. 19:00
1998
De az ő új zenéi tiszta dancehall muzsikák lesznek...keverve Afrobeat-el, hiphop-al, és trap-el, szóval ennyit a tisztaságról.
Forrás: Getty/Europress
A dancehall igazi reneszánszát éli, mióta a Major Lazer után már olyan nagy nevek, mint Drake, vagy éppen Justin Bieber is felhasználták bizonyos számaikban a stílus egyes elemeit. Ennek hatására több autentikus dancehall zenész kapott felkérést sztároktól kollabokra, mint például Assassin, Popcaan, vagy éppen Beenie Man, de a trend nem mindenkinek tetszik. 

Sean Paul például arról beszélt a Guardian-nek adott interjújában, hogy Drake és Justin Bieber csak felhasználják a dancehall-t a sikerhez, de igazából nem értik.

Mint kifejtette:

"Sok ember mérges ezekre az zenészekre. Ismerek egy csomó jamaikai előadót, akik kifejezetten utálják a Major Lazer-t, mert ugyanazt teszik, mint Drake vagy Kanye, csak lopják a stílust folyamatosan, anélkül, hogy az eredeti zenészekre bárhol is hivatkoznának."

Állítása szerint az új albuma a két világ közti lyukat fogja betömni, ugyanis az autentikus dancehall-t többek között Afrobeat-el, hiphop-al, és trap-el fogja vegyíteni. 

Hozzászólások