Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Shy Balenci menetel tovább, most éppen egy miami rapperrel készített közös lemezt

Shy Balenci menetel tovább, most éppen egy miami rapperrel készített közös lemezt

Szaghmeiszter Máté- 2018.10.14. 19:05
ShyWorld worldwide!
Áprilisban már ámuldoztunk egy sort egy bizonyos Shy Balenci művésznevű budapesti srácon, aki nem csak a vokáljait, de a producerei munkákat is maga végzi a cumóin, mindezt ráadásul amerikai színvonalon. Balenci egy Miami rapperrel, 3rdivison-nel is összehaverkodott, akinek segítségével egy producerekből és rapperekből álló kollektíva is felállt (Shysupply). A kettős most egy közös stúdió albummal jelentkezett, szigorúan az újhullámot lovagolva hangzásban. Na de inkább átadjuk a szót Balencinak.


"A "ShyWorld" albumot tavaly májusba neveztük el 3rdivison-nel hogy egy bevezető albumot hozzunk létre a shysupply bemutatására A közös munka online folytatódott, mivel ő Miamiban él. Az albumon én csináltam az alapok nagy részét illetve a mix mastert is. Szinte minden szöveg freestyle az albumon, ezzel is bemutatva a saját stílusunkat. A számok nagyon hamar megvoltak de hónapokig mixeltük és mastereltük őket, hogy elérjük a kívánt hangzást, persze tökéletesnek sosem fogjuk tartani.

Az album minden streaming oldalon megtalálható, illetve a YouTube és Soundcloudon is. Vizuál is várható, illetve a következő albumon is elkezdtem dolgozni."

Hozzászólások