Keresés
6O
Budapest
2017.11.24., péntek (Emma)

Snoop Dogg közreműködésével tért vissza a De La Soul

Offmedia- 2016.06.03. 10:24
209
A legendás hip-hop csapat idén, hosszú hallgatás után ismét lemezt ad ki.

A hónap elején jelentette be a kilencvenes évek egyik legmeghatározóbb rap kollektívája a De La Soul, hogy idén újra stúdió albummal jelentkezik. Ez lesz a kilencedik a sorban, és az "And The Anonymous Nobody" címet kapta a srácoktól. A trió már egy éve dolgozik a lemezen, és most kidobták az éhező hallójáratoknak az első hivatalos számot róla, hogy némiképp fokozzák a hangulatot.

(B-J) Honorees Dave, Maseo és Posdnuos
Forrás: Getty/Europress

A "Pain" nevezetű trackbe nem kisebb karaktert hívtak be közreműködőnek, mint mindenki kedvencét, a jó Snopp Dogg-ot. Úgy gondoljuk, hogy vele különösebben nem lehet melléfogni, és valószínűleg a De La Soul tagjai is ezen a véleményen voltak, mikor kiválasztották Long Beach királyát a számhoz.

A track egyébként pont annyira laza és funky-s, hogy az már maga a gyönyör, pedig nem egy divatos, csilli-villi (semmitmondó) trap számról beszélünk, "csupán" pár legendás előadó megmutatta, miről is szól ez a játék, majd' harminc év távlatából is.

Az "And The Anonymous Nobody" augusztus 26-án landol a lemezboltok polcain, Snoop mellett feltűnik rajta 2 Chainz, a Gorillaz-ból ismert Damon Albarn és David Bryne is.

Nem tudjuk Ti, hogyan vagytok vele, de mi már nagyon várjuk a cuccot!

Addig is, íme a Pain:

(highsnobiety.com nyomán)

Hozzászólások