Keresés
5O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Snoop Dogg rappel a demokrata párt jelöltállító konvencióján

MTI- 2016.07.07. 10:00
331
Snoop Dogg amerikai rapper is fellép Hillary Clinton az amerikai Demokrata Pártot egyesítő partiján, amelyet a hivatalos elnökjelölt nevének kihirdetése utáni napon, július 28-án rendeznek meg Philadelphiában.
Forrás: Getty / Europress

A partira mintegy háromezer vendég hivatalos, a demokrata pártot támogató csoportok számára szervezik.
Bár a rapperként világhírűvé vált Snoop Doggra nem jellemző a politizálás, a nyilvánosság előtt kiáll a marihuána legalizálása mellett, és nem csinál titkot abból, hogy ő maga is rendszeres fogyasztója a termékeknek.

Hillary Clinton a kérdésben szintén nyitottnak mutatkozik: véleménye szerint a marihuána legalizálásának kérdését az államoknak egyénileg kell rendeznie.

"Szívesen látnék egy nőt a Fehér Házban, úgy érzem, olyan helyzetben vagyunk, amikor más perspektívára van szükségünk, nem a férfias gondolatmenetre. És most, hogy van egy nő, aki globális perspektívából képviseli Amerikát, szeretném ezt látni. Clintonra fogok szavazni" - nyilatkozta még 2015 májusában Snoop Dogg.

Bár Snoop Dogg 2008-ban Barack Obamát támogatta, a Guardian című lapnak a választások után adott interjújában azt mondta, Bill Clinton jobban megérti a fajok problémáit, mint Obama. Hillary Clintont férje "gerincének" nevezte.


Hozzászólások