Keresés
5O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)

Soulja Boy és Chris Brown bokszmeccsen döntik el, ki a nagyobb bohóc

Offmedia- 2017.01.06. 10:36
3865
Majdnem akkora színjáték ez, mint a Majka vs. Dopeman verekedés volt 2004-ben.

Tegnap még arról szólt a fáma, hogy Soulja Boy elnézést kért mindenkitől, akivel a neten bonyolódott harcba az elmúlt hetek során. Sőt, mi több: közös számot szeretne velük készíteni.

Ma ismét nagyot fordult a világ Soulja körül! Most úgy néz ki, hogy megverekszik egyik legnagyobb ellenlábasával, Chris Brown-nal, egy sportszerű keretek között lebonyolított bokszmeccsen!

Valahogyan Floyd Mayweather is képbe került a srácoknál, per pillanat az van, hogy Ő szervezi az egész eseményt. Amihez már komoly kis plakát is készült.

{instagram}BO3kctOg03I{/instagram}

Persze ez még mindig nem jelent semmit, a legvalószínűbb az, hogy Mayweather csak trollkodik, de a történetnek itt még nincs vége!

50 Cent is beszállt a buliba! Ő már korábban kérte a világbajnok bokszolót, hogy rakja össze a bunyót, valószínűleg ez az oka, hogy elkészült ez nem feltétlen igényes plakát is.

{instagram}BO3FBuYA66s{/instagram}

Na meg az, hogy Fifty 100.000 dollárt sem lenne rest feltenni Chris Brown győzelmére! Azt nem tudjuk miből, hiszen régóta csődeljárás zajlik ellene, de annyi baj legyen!

A rapper szeretné, ha Mayweather is fogadna. Mondjuk egy "százassal" Soulja-ra, és máris kétszázezer dollár lenne a kasszában. A bokszoló amúgy sincs jóban Brown-nal pár korábbi nőügyükből kifolyólag.
Tehát, így állunk eddig. Vagyis, dehogy!

A dráma nem ért végett ekkor. Soulja szította tovább a tüzet, posztolt egy videót, és egy képet, amin Mayweather-rel látható. Azt mondja, hogy innentől kezdve ők ketten együtt edzenek. Árnyékolás, szparring meg hasonló finomságok, persze nyakig fuxban! Na jó, ezt nem mondta, de nekünk valamiért ez sejlett fel lelki szemeink előtt...

Ja, és nagyon várja a bunyót!

😈

A post shared by Soulja Boy 💰 (@souljaboy) on


Me and my trainer/big brother @floydmayweather #TMT it's official!! 😈👊🏾

A post shared by Soulja Boy 💰 (@souljaboy) onErre már Chris Brown is reagált, némiképp indulatosan (meg arra, hogy volt barátnője, lányának az anyja, nyíltan kijelentette, hogy Soulja Boy-nak szurkol majd), és azt találta mondani, hogy már ugrana is a szorítok köze!

Állítólag legkésőbb márciusig lezajlik a gála. Ahol reméljük valaki jól állba lesz vágva. De azt sem bánnánk, hogyha mindkettő.

Ha viszont Soulja nyer, akkor követeljük, hogy változtassa meg a nevét Soulja Box-ra, és azon nyomban " monnyon" le! Továbbá, hogy induljon el a profik között!


Szóljatok hozzá!Hozzászólások