Keresés


Suge Knight fia állítja, Tupac él

Szaghmeiszter Máté- 2018.10.03. 17:05
Mármint nem mindannyiunk szívében, hanem szó szerint, Malajziában.
Az összeesküvés elmélet, miszerint 2Pac nem halt meg, csak bujkál valahol, rendre felmerül fórumokban, bulvárlapokban, és persze a rajongók reményeiben. Ezeket a teóriákat segíti a számmisztika, rengeteg photoshoppolt "bizonyíték", utcai észlelések és rengeteg más, például az, hogy Makavelire változtatta a művésznevét, Niccoló Machiavelli, olasz író, filozófus és politikus után, akinek népszerű elmélete, hogy a legkönnyebben úgy tudod lóvá tenni az ellenségeidet, ha megrendezed a saját halálod. Februárban Szomáliában látták flangálni, halálának 22. évfordulóján pedig épp Afrikában nyaralt, de a legnépszerűbb teória az, hogy Kubába szökött, ahol nagynénje, Assata Shakur is menedéket lelt a '80-es években. Egy angol férfi nemrégiben egyenesen azt állította, hogy az ő segítségével sikerült kimenekíteni a rappert az országból, az élményeiből pedig hamarosan könyvet ír.

A teóriákból tehát Dunát lehetne rekeszteni, van viszont egy ember, aki sokkal közelebb volt a tűzhöz, mint az összes random "esküszöm láttam Tupacot" emberke. Ő pedig nem más, mint Suge Knight, a volt hiphop mogul és Death Row boss, aki nem mellesleg ott ült a rapper mellett a kocsiban, mikor meglőtték. Suge egy tavaly bemutatott dokumentumfilmben már utalt rá, hogy Pac életben lehet, vagy ahogy ő fogalmazott: "Tupacnál sose lehet tudni", de ez azért messze van a tényleges bizonyítéktól. Most, hogy Suge papa 28 éves börtönbüntetését tölti, a fia vette át a stafétát és mondott meredekeket az Instagram oldalán. 

Suge Jr. pár 2Pac-os hír és motivációs idézet posztolása után bele is csapott a lecsóba, és rögtön kijelentette: 2Pac él.


Ezután posztolt pár totál nem kamu képet, melyen 50 Cent és Beyoncé ölelik Shakurt.Végül biztosított mindenkit, hogy nem drogok hatása alatt beszél hülyeségeket, és Insta sztoriban leleplezte, hogy a rapper nem Kubában van, hanem Malajziában. Hogy ez miért nem ért meg egy külön Insta posztot, míg a PS tanfolyam első óráján elkövetett Beyoncé és 50 kamuképek, azt nem tudjuk. 

Hozzászólások