Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • "Te csak egy Future kopi vagy!" - szólt be Desiigner koncertjén, majd kapott egyet az arcába

"Te csak egy Future kopi vagy!" - szólt be Desiigner koncertjén, majd kapott egyet az arcába

Szaghmeiszter Máté- 2018.10.04. 14:23
A brooklyni rapper eléggé felidegesítette magát a hasonlaton.
Mindannyian ismerjük a mémeket, Desiigner full olyan, mintha egy felpörgetett Future lenne, és koncert közben idegesen nézi az óráját, miután lement a "Panda". De 2018-ra azt gondolná az ember, hogy lecsitultak a piszkálódások, és a brooklyni rapper nyugiban koncertezheti végig manapság nem éppen hype karrierjét. 

HÁT, NEM! És erre az alábbi videó a bizonyíték, melyen az látható, hogy a nemrég Dániában fellépő rapper nagyon felidegesítette magát egy beszóláson. "Future kopi vagy!" - szólt be neki egy srác az első sorból, hogy utána a láthatóan dühös rapper előbb visszakérdezzen ("Kicsoda? Future, tényleg?"), majd kicsit befeszülve megmutassa, hogy ha a srác nem áll le, megüti. A srác tovább magyarázott, Futur...akarom mondani Desiigner pedig ütött.

A rappernek amúgy később se lett jobb a napja, hisz leszállították a Scandinavian Airlines gépéről, miután kiakadt azon, hogy állítólag hozzáért az egyik stewardess. A légitársaság egy évre ki is tiltotta Desiignert, ő pedig videóüzenetben szólított fel bojkottra a cég ellen.

Hozzászólások