Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Többen földre buktak a félelemtől Eminem manchesteri koncertjén, ahol igazinak tűnő fegyver hangeffektet használtak

Többen földre buktak a félelemtől Eminem manchesteri koncertjén, ahol igazinak tűnő fegyver hangeffektet használtak

Offmedia- 2018.06.11. 11:28
7860
Egyesek azt hitték, tényleg a közönségbe lőttek.
Eminem volt az egyik főfellépő a hétvégén megrendezésre került, manchesteri Bonnaroo fesztiválon, a rapper koncertje rendben lezajlott, de volt egy pont, ahol többen megreméltük a közönség tagjai közül, mivel azt hitték közéjük lőttek. 

A szombat esti fellépésen a detroiti MC 2000-ben megjelent, "Kill You" című száma zárult egy pisztolydörrenéshez hasonlító hangeffekttel, amit többen igazinak hittek. Twitteres beszámolók szerint volt aki rögtön a földre rogyott ijedtében, mert azt hitte, hogy a Las Vegas-i Route 91 Harvest fesztiválhoz hasonlóan itt is valaki a közönségbe lőtt.

{twitter}https://twitter.com/Eminemreviv1/status/1005671400412098560{/twitter}
Eminem egyik szóvivője a Billboard-nak elárulta, nem fegyver hangeffektet használnak, hanem egy pirotechnikai eszközt, ami egy nagy dörrenést eredményez. A szóvivő továbbá elmondta, hogy ez az eszköz bevett szokás a koncerteken, és eddig még senki sem panaszkodott, legalábbis mostanáig. Volt olyan rajongó, aki kiemelte, hogy Eminem már hat éve ezzel a hanghatással zárja a "Kill You" című dalát élőben, tehát ez nem újdonság a részéről.

(Billboard)

Hozzászólások