Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Tory Lanez szerint Joyner Lucas meg sem közelíti rap tudásban, és ezt bizonyítani is tudja

Tory Lanez szerint Joyner Lucas meg sem közelíti rap tudásban, és ezt bizonyítani is tudja

Offmedia- 2018.11.20. 17:38
Rap csata van kialakulóban.
Ki a jobb előadó,
Joyner Lucas vagy Tory Lanez? Joyner szerint természetesen ő, míg Tory biztos benne, hogy csak is ő lehet a nyerő, így a döntés marad a közönségnek. Egy kialakulóban lévő rap csata révén viszont leegyszerűsített szabályok alapján lehet majd választani.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy rajongó Twitteren megkérdezte Tory Lanez-t, hogy mit gondol Joyner Lucas kollégájáról. "A Joyner gyerek? Király, de nem lehet hozzám hasonlítani. Semmilyen szinten, pont" - válaszolta a kanadai énekes / rapper. Joyner persze nem hagyta szó nélkül a hasonlítgatást és kihívta Lanez-t egy párbajra.

"@torylanez ha annyira magabiztos vagy, akkor válassz egy beatet és írd meg rá a legkeményebb szöveged, én pedig válaszolok. Majd meglátjuk, hogy az emberek szerint kit nem lehet kihez hasonlítani. Utána kiválasztunk egy dátumot és bemutatjuk a saját verzióinkat. Ha nem reagálsz és nem vállalod el a kihívást, akkor soha többé ne mondj olyan butaságot soha többé, hogy "Joyner Lucast nem lehet hozzám hasnlítani"." - posztolta Instán.


Nem kellett sokat várni a válaszra, hisz Lanez másnap Joyner és Eminem "Lucky You" című dalának alapjára dobott egy freestyle-t, hogy bizonyítsa, ő viszi a prímet. Alább lehet hallgatni és szavazni.


Ki a jobb rapper?
Joyner Lucas
Tory Lanez

Hozzászólások