Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Travis Scott, Juice WRLD, Pop Smoke, Lil Baby és Roddy Rich is szerepel az NBA 2K21 hivatalos dallistáján

Travis Scott, Juice WRLD, Pop Smoke, Lil Baby és Roddy Rich is szerepel az NBA 2K21 hivatalos dallistáján

Kersner Máté- 2020.07.29. 15:16
A 2K felfedte új játékának dallistáját.
Forrás: Hypebeast / 2K
 Szeptemberben érkezik a 2K legújabb kosaras játéka, az NBA 2K21, így a cég a közelgő release előtt közzé is tette a hozzá dukáló, sztároktól hemzsegő dallistát. 

Az idei soundtracken egyaránt szerepelnek népszerű, egész évben a slágerlisták dobogóin csücsülő előadók és a karrierjüket éppen építgető feltörekvők is, a legnagyobb nevek közt olyanokat találunk, mint Kanye West (POWER), Lil Uzi Vert (Bean (Kobe)Travis Scott (GATTI)Lil Baby (Sum 2 Prove), The Weeknd (Blinding Lights), Roddy Rich (Gods Eyes) és az albumeladások terén posztumusz kiadványaikkal remekül teljesítő Juice WRLD (Let Me Know (I Wonder Why Freestyle)) és Pop Smoke, (Dior) akik előtt mintegy tiszteleg is a játékfejlesztő csoport.

"A zene mindig is fontos részét képezte az NBA 2K-nek. Idén lehetőségünk nyílt arra, hogy egy nagy hozzáértéssel válogatott playlisttel újabb magasságokba emeljük a soundtracket." - nyilatkozta Alfie Brody, a játék marketingigazgatója.A 2K által posztolt Spotify lista egyelőre, a cikk írásának pillanatában 81 dalt tartalmaz, de mint a vállalat friss közleményéből kiderült, összesen 202 tracket (a hiphop, az R&B, a pop, a rock és az elektronikus zene műfajából) fog magába foglalni, az ezen felüli bónusz pedig nem más lesz, mint néhány kiadatlan szám a Dame D.O.L.L.A. név alatt rappel is foglalkozó Damian Lillard kosarastól, aki nem mellesleg a 2K21 egyik coverjén is szerepel, Kobe Bryanttel egyetemben. 

"Már magában az is nagy dolog számomra, hogy a játék borítóján lehetek, de az, hogy a zeném is szerepelhet benne, óriási megtiszteltetés." - írta Lillard. "Személy szerint is sok új előadót, zenét és műfajt is az NBA 2K sorozatból ismertem meg."

A fent sorolt előadók mellett hallható lesz még hármasdobálás közben JojiA$AP Ferg, StormzyDenzel Curry, Jack Harlow, Polo G, Rick Ross és Meek Mill zenéje is, nem hiphop-frontról pedig a The Strokes és a Pure Bathing Culture teszi tiszteletét.

A 2K teljes, még bővülő Spotify lejátszási listáját alább lehet csekkolni, az NBA 2K21 szeptember 4-én érkezik az éppen aktuális konzolokra.(Genius)

Hozzszlsok

rdekes lehet