Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Travis Scott ne játssz tovább a szívünkkel, csak jelentesd meg az új lemezt

Travis Scott ne játssz tovább a szívünkkel, csak jelentesd meg az új lemezt

Offmedia- 2017.08.12. 16:44
1517
És ha már ott vagy, a Quavo kollab albumot is hozzádobhatod.
Travis Scott a zenei verziója azoknak a hetero pornóknak, melyben a lány órákig dolgozik a fiún, de a tetőpontnál mosolyogva lelassít, csak hogy még egy óráig húzhassa a dolgot. Következő
Astroworld című albumát már a tavalyi év vége óta várjuk, de a Quavo-val közös kollab lemezt már hamarabb(!!) bejelentette, mint ahogy a Birds in the Trap Sing McKnight megjelent volna. Travis tehát szeret ígérgetni, és nemrég megint félrehívott minket, csak hogy a fülünkbe súghassa: "hamarosaaaaaan". 

Először is csütörtökön kirakta Twitterére, hogy ALBUM MODE, amibe persze nem kell rögtön nagy dolgokat belelátni, de aztán pár napja az egyik fellépésén azt merte mondani, hogy egy ideig visszavonul (hetek, lehet hónapok), és nem ad koncerteket, mert jönnek az albumok. Igen, többesszám, ugyanis a Quavo projekt is kész van, már csak mondjuk el kéne engedni a mézesmadzagot, és megjelentetnie. 


Szerencsére azért nem maradtunk így se az elmúlt hónapokban Travis nélkül, legutóbb a "Butterfly Effect" című számához forgatott pszichedelikus videót, és szerepelt a Major Lazer "Know No Better" dalában is.

Ajánlott

Hozzászólások