Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Travis Scott olyan sokszor eljátszotta egymás után a "Goosebumps"-ot, hogy világrekord lett belőle

Travis Scott olyan sokszor eljátszotta egymás után a "Goosebumps"-ot, hogy világrekord lett belőle

Offmedia- 2017.05.17. 17:20
3295
Kendrick Lamar nélkül.
Forrás: Youtube
Képzeld el, hogy sikerül jegyet szerezned a kedvenc előadód teltházas koncertjére. Legurítasz egy-két italt a pultnál, majd jó előre mész, hogy belásd az egész színpadot, plusz azok mellett ugrálhass, akik még a szöveget is kívülről tudják. Egyszer csak a koncert felénél meghallod a favorit számodat, és totál megőrülsz. Végigtombolod az egészet, majd mosollyal az arcodon konstatálod hogy...várjunk csak mi ez? Még egyszer ugyanaz a szám? Mekkora! Ismét zúzol rá, most már hátul is megjegyezték a szöveget és éneklik is. Vége, ismét mosoly és...ööm megint? Oké, végül is a kedvenced...majd még egyszer...majd még egyszer...várjunk már...nem várunk, mert még egyszer. Összesen tizennégyszer.

Ha az alábbi szcenárió fárasztónak hangzik, az azért lehet, mert az is. De az oklahomai Travis Scott rajongók végigtolták ennek ellenére, teljes beleéléssel. Az eredmény pedig egy világrekord, az első koncert, ahol tizennégyszer nyomták le ugyanazt a számot, egymás után.

A korábbi csúcstartók amúgy Kanye West és Jay Z voltak. Ők tizenkétszer csapatták végig a "Ni**as In Paris"-t még 2012-ben. 

Ajánlott

Hozzászólások