Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Tyler, The Creator szerint a hangja miatt nem játsszák a rádiók a számait

Tyler, The Creator szerint a hangja miatt nem játsszák a rádiók a számait

Kócsi- 2018.08.07. 14:08
Gyűlöli a hangszínét.

Érdekes kérdést feszegetett Tyler, The Creator egy tegnapi, a GQ magazinban megjelent interjúban. Ebben az Odd Future alfája és omegája arról beszél, hogy szerinte a meglehetősen egyedi hangszíne miatt nem, vagy csak elvétve játsszák a rádiók a számait.

"Egyszerűen utálom a hangomat. Van egy teóriám - nem túlzottan kiforrott ugyan, de szerintem vannak olyan előadók, akik pontosan olyan hangfekvéssel rendelkeznek, ami eladhatóvá teszi őket a mainstream rádióadásokban" - kezdett bele a már-már tudományos fejtegetésbe Tyler, majd bővebben kifejtette mire gondol hangügyileg.

"Manapság az olyan előadók a menők, mint Drake, Jay-Z, vagy Kendrick Lamar. Mert kellemes hangjuk van. Nem túl magas, illetve nem is túl éles. Valamint nem is mély, nem karcos".

A rapper elmondta, már régóta foglalkoztatja a téma, sőt, szeretné végre megfejteni melyik hangszín a legjobb fülnek, de egyelőre még nem sikerült rájönnie.

Azt már tudjuk, hogy az övé tuti nem, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindenki másképpen hallja a saját hangját. Még a legnagyobb zenészek között is többen vannak, akik képtelenek visszahallgatni a stúdióban rögzített friss szerzeményeiket, mert a felvételen egyáltalán nem úgy szólnak, mint a "fejükben".

Hozzászólások