Keresés
11O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Úgy tűnik Drake totál beparázott Eminemtől és visszavonulót fúj!

Úgy tűnik Drake totál beparázott Eminemtől és visszavonulót fúj!

Offmedia- 2016.08.18. 11:34
9884
Még csak el sem kezdődött köztük a harc, máris kiderült ki a jobb.
Érdekes jelentnek lehettek szem- és fültanúi azok, akik elmentek Drake kedd esti koncertjére Detroit-ban. Azt mindenki tudja, hogy a kanadai rapper korábban azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem tart Eminem-től, sőt, ha arról van szó simán lerappeli a haját a fejéről Detroit büszkeségének.

Azóta sok minden változott, Drake-nél valóságos pálfordulás következett be, vagy csak annyira berezelt, hogy a Joe Louis Arena-ban tartott fellépésén minden idők legnagyobb emszíjének nevezte Eminemet, aki valaha mikrofont ragadott. Az igazi meglepetés pedig csak ezután jött.

{twitter}https://twitter.com/OnlyHipHopFacts/status/765753149210722304{/twitter}

Felcsendült ugyanis a 2009-ben kiadott közös számuk, a “Forever” instrumentálja és a színpad mélyéről előbukkant Eminem! Hús-vér valójában, és nyoma sem volt ellenségeskedésnek köztük. A rajongók, majd becsináltak az örömtől, óriási volt a hangulat, nagy show-t nyomott a két rapper, mindenki legnagyobb örömére.

De mi történt Drake-kel? Kamu volt az egész balhé? Vagy egyszerűen rájött arra, hogy semmi esélye a valaha szebb napokat látott freestyle király ellen? Esetleg reklámfogás?

Views from The Joe. #WelcometoDetroit Photo cred: @jeremydeputat

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) onVagy?!

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom