Keresés

Újabb rappert lőttek agyon Amerikában

Offmedia- 2016.03.07. 09:39
305
Az áldozat Bankroll Fresh, 28 éves volt.

Tragikus események zajlottak le péntek este egy atlantai stúdió előtt. Az épp felvételre igyekvő helyi rappert, Bankroll Fresh-t, éjjel 11 órakor ismeretlenek meggyilkolták. Ezek a puszta tények, egyelőre többet nem tudni.

Csupán annyit, hogy más nem sérült meg a lövöldözés során, de azt, hogy miért kellett meghalnia a rappernek azt még vizsgálják. Egy biztos, a gyilkosságot elkövető személyek nem bízták a dolgot a véletlenre, a kiérkező rendőrök ugyanis több mint 50 kilőtt töltényt találtak a helyszínen. A rappert több lövést is érte, melyek következtében a kórházba szállítása közben meghalt. Csupán 28 éves volt.

Bankroll Fresh, a 2014-ben kiadott, Life of a Hot Boy mixtape után vált ismerté. Dolgozott többek között Lil Wayne-el, Juvevile-el, Turk-al és 2 Chainz-el is korábban, sőt amikor lelőtték, akkor is rappelni igyekezett a stúdióba.

A környéken lakók korábban már többször tettek feljelentést a Street Execs Studios ellen a hangos zene, és az állandó balhék miatt, de a rendőrség eddig a füle botját sem mozdította. Talán majd most...

Béke poraira.

(hollywoodlife.com nyomán)

Ajánlott

Hozzászólások