Keresés
11O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)

Újabb Royce 5’9″ klip jelent meg!

Offmedia- 2016.03.22. 11:27
144
Rövid időn belül ez már a második videója a rappernek.
Mi is írtunk róla, hogy Royce  5’9″ április 15-én új lemezt ad ki Layers címmel. Most, mint kiderült, az album előtt egy Ep-vel is jelentkezik, a Tabernacle: Trust The Shooter-el.

És, ha már ennyi minden történik körülötte, hogy emelje a tétet, kidobott egy új klipet is, egy olyan számból, melynek Nottz a producere. Ez a "Which Is Cool", ami egy laza, oltogatós track lett. Royce arról rappel, hogy sokszor egyáltalán nem cool (szép, magyar kifejezéssel élve), ha valaki cool. Sőt, legtöbbször inkább kínos és komolytalan, persze nem az illetőnek, hanem azoknak akik, kevésbé azok. Mármint, értitek, akik nem annyira menők.

A klip egyébként kimondottan ötletes, egy kisboltban játszódik, ahol az emszí elmondja a véleményét a dolgokról és az emberekről, majd a kasszánál, amikor a sorhoz ér, mindenki mögötte van és a hátát nézi. 
Drake is kap egy kis marást a számban, Royce szerint szövegírókat alkalmaz, ami kicsit sem cool. Főleg, nem a rapben, bár sok példa mutatja, hogy mégis sokan élnek ezzel az opcióval, főleg a befutott sztárok között.

A klip:
Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom