Keresés
12O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Van felesleges 35.000 dollárod? Vedd meg Tupac Shakur középsulis szerelmes levelét!

Van felesleges 35.000 dollárod? Vedd meg Tupac Shakur középsulis szerelmes levelét!

Offmedia- 2016.04.19. 10:48
284
Most kiderül milyen is volt a romantikus Pac.

Forrás: Facebook

"Úgy éreztem, hogy írnom kell neked. Nem tudom megmagyarázni miért, de nagyon jó hatással vagy rám"
- így kezdi a rapper a levelét, melyet 1988-ban írt, még 17 évesen, középiskolás korában. A címzett nem más mint "Beethoven", de ne rémüljön senki halálra, jelen esetben a név egy hölgyet takar, aki sokat zongorázott akkoriban.

"Hamarosan rájössz, hogy nem a levegőbe beszélek, ami a szívemen az a számon. Úgy érzem, mintha évek óta ismernélek téged"- így folytatja az írást a szerelmes Tupac szíve számunkra egyelőre ismeretlen hölgyének.

Forrás: http://hiphopdx.com/

Most, akár a tiéd is lehet a teljes levél! A napokban került fel egy aukciós oldalra, a Moments in Time-ra, potom 35 ezer dollárért (kb. egymillió forint). A levélben a szerelmes szavakon kívül, több kisebb rajz is található, továbbá, biztos, ami biztos alapon Tupac a telefonszámát is odabiggyesztette a hölgy számára.

Azt mindig is tudtuk, hogy a rapper kimondottan érzelmes alkat volt. Jó példa erre több verse, levele és száma is. A legérzelmesebb cuccai ma is nagy népszerűségnek örvendenek, elég, ha “Keep Ya Head Up” és a “Brenda’s Got a Baby” című számokra gondolunk.


Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom