Keresés


Végre klipet kapott 2016 legjobb magyar rap száma

Offmedia- 2018.10.12. 14:01
Tranzkaphka "Kodein" klippremier.
Tegnap este lezajlott a 3. Magyar Klipszemle, ahol a legjobb itthoni zenei videókat díjazták. A Blik Dani, Fabricius Gábor, Jakab Juli, Sallai Zsuzsa "Sazsu", Sixx, valamint Oltai Katából álló zsűri 665 klip közül választották ki a legkiemelkedőbbeket, igaz előtte a közönségszavazás kategóriánként 5-re szűkítette le a számukat. 

Osztottak díjat többek között a legjobb koncepció (The Qualitons - Shallow), legjobb lyric videó (Heavenhike - Nyugi), legjobb no budget (Grafit - Dilomalom), legjobb trash (Bab'aziz: Ima), legjobb rendezés (Bohemian Betyars feat Parno Gaszt - Ha menni akarok / Pannonia Allstars Ska Orchestra - Utca végén), és a legjobb operatőr kategóriában is, utóbbi extrán érdekes, mivel a trAnzKaPHka "Kodein" című számához készített friss klip kapta az elismerést. 

Akkezdet Phiais Újonc P. és Sammie Beats, producerből álló duó még 2016-ban adták ki a "Kastély" című lemezüket, melyen ez a dal is megtalálható, a projektről már két éve is azt írtuk, hogy izgalmasan vegyíti a trap jegyeket az underground hiphoppal, azóta pedig cseppet sem vesztett a varázsából. A hozzá készült videót Jakab Péter rendezte és vágta, és egy lány kissé veszélyesnek tűnő, esti hazafelé útját követi végig.

Hozzászólások