Keresés

Virtuális A$AP Yams ünneplésre készül az A$AP Mob

Offmedia- 2021.01.13. 18:45
Közeledik a 2021-es Yams Nap, a Mob egy új videóval hype-olja az eseményt.
A COVID-19 járvány sem szabhat gátat az idei Yams Napnak, azaz a szokásos A$AP Mob által összerakott A$AP Yams megemlékezésnek. Már hatodik éve, hogy a Mob alapító Yams nincs közöttünk, és habár általában sztárvendégekkel feltöltött élő koncertekkel szokták életben tartani az emlékét, a tavalyin például Tyler, the Creator, Metro Boomin, Nav, Pi'erre Bourne, Lil Yachty, Young M.A., Sheck Wes, és slowthai is ott voltak, ezúttal a koronavírus okozta korlátozások miatt muszáj lesz virtuális térbe terelni az eseményt. 

"A$AP Yams tesómat és az örökségét idén virtuálisan ünnepeljük a Yams Napon. Az eseményen kiosztjuk a Yammy-díjakat is, amiket azok az előadók kapják, akik szerintünk és az emberek szerint a legjobban megérdemlik" - posztolta Rocky Twittere.


A kollektíva egy videót is feltöltött, amelyben Rocky embereket kérdezget az utcán, hogy nézni fogják-e az eseményt, egy kocogó férfinak egyenesen azt ajánlja, hogy tépjen be otthon és úgy kövesse a Yams Nap történéseit. A Yams Nap január 18-án lesz, Yams halálának évfordulóján. Yams hagyatékáról itt írtunk részletesen.

Hozzszlsok

rdekes lehet