Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)

Volt házvezetőnője perelte be Dr.Dre-t!

Offmedia- 2015.10.21. 11:32
391
Az, hogy egy dollármilliomosnál dolgozol, még nem jelenti azt, hogy megfogtad az Isten lábát.

GettyImages 171955399Fotó: Getty / Europress

Tudja ezt Dr.Dre és felesége (Nicole Young) korábbi házvezetőnője is. A hölgy beperelte a házaspárt, mert a munkakörülmények a rapsztárnál a kórházba jutatták. Legalábbis szerinte. Raquel Sagustume múlt héten nyújtotta be keresetét, miután egy pánikroham miatt napokig kezelésre szorult, és eközben Dre és felesége, nem túl elegáns módon felmondott neki.

A nő, 13 hónapot dolgozott a házaspárnál, ahol állandó stressznek volt kitéve. Két munkatársnője állandóan fenyegette, és helyettük is dolgoznia kellett. Sagustume jogi képviselője szerint ez a pluszmunka és a terror, amit át kellett élnie kliensének vezetett oda, hogy mind szellemileg és mind fizikálisan teljesen összeomlott.

A házvezetőnő azt is sérelmezi, hogy kórházi kezelése idején mondtak fel neki. Sagustume, kártérítést szeretne kapni az elmaradt túlórák, étkezések és vakációk miatt. Ügyvédre mindenesetre lesz pénze, hisz Dre heti 1870 dollárt fizetett szolgálataiért. Igen, ez kb. 8000 dollár havonta. Ez több, mint kétmillió forint...

(New York Daily News nyomán)

Hozzászólások