Keresés

  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Waka Flocka Flame nem akar (t)rappelni többé, de Gucci Mane-nel már békülne

Waka Flocka Flame nem akar (t)rappelni többé, de Gucci Mane-nel már békülne

Offmedia- 2018.11.13. 18:46
Inkább családapa szeretne lenni.
Waka Flocka feladja a rappelést...sőt igazából már fel is adta. A trap zene egyik ikonikus alakja a TMZ-nek nyilatkozott arról, hogy túllépett a szcénán, és most már inkább a feleségével szeretne törődni, úgyis van elég pénze.

"Már feladtam" - válaszolta Flocka arra a kérdésre, hogy mikor akasztja szögre a mikrofont. "Kérdezzétek csak meg a feleségem" - mire a párja, Tammy Rivera elismerően bólogatott. "Nem akarok rappelni, már elértem, amit akartam. Több mint 30 millió dollárt kerestem, mindenki, akit csak ismerek gazdag körülöttem, mindenki boldog, mindenkinek gyerekei vannak... A társam, akivel anno az utcát irányítottuk mára papként dolgozik, megváltozott az életem. Azt akarjak, hogy még mindig keménykedjek, de miért? 32 éves vagyok, felnőttem" - magyarázta a visszavonulásának okát, és hozzátette, hogy inkább családapaként élne tovább.

Ennek ellenére Waka mégis úgy érzi, vannak még elvarratlan szálak az életében, például régi trap társával, Gucci Mane-nel, akivel elég hangos volt a szakítás jó pár évvel ezelőtt. Gucci még mindig csapatja az ipart, nemsokára kihozza Evil Genius című lemezét, de közben ő is megváltozott és megjavult. Waka nemrég egy Insta videóban szólította meg Guccit, hogy hívja fel és beszéljék meg a dolgokat.Hozzászólások