Keresés


Wiz Khalifa R&B albumot akar készíteni

Offmedia- 2018.10.17. 17:21
Készen áll a világ egy éneklős Wiz lemezre?
Wiz Khalifa a hónap elején Instagramon tette fel a kérdést: "Tudnék készíteni egy lemezt, amin csak éneklek?". A random felvetést elég jól fogadták a rajongói, akik a kommentszekcióban biztatták a Pittsburgh rappert, hogy vállalja be a stílusváltást egy projekt erejéig.


Wiz már korábban is vállalt be éneklős refréneket, de dallamai egy egész albumra kiterjesztve ki tudja, hogy milyen eredménnyel járnának. Az egész felvetéstől kicsit Tyga "Kyoto" vibe-unk van, ami hát közel sem volt a rapper legjobb kiadványa. Persze Wiz lehet okosabban csinálná, és maga mellé gyűjtene rengeteg tehetséges R&B zenészt, hogy így ellensúlyozza saját limitációit, vagy szimplán új stílust talál ki "füves-R&B" megnevezéssel.

Wiz mindenesetre keményen fontolóra vette a dolgot, erősítette meg az UPROXX-nak nemrég.

"Nyitott vagyok az ötlet felé, pláne, mivel megváltoztak manapság a zenefogyasztási szokások, plusz most jelent meg az új lemezem (Rolling Papers 2), tehát most kicsit elengedhetem magam és kísérletezhetek. Imádom Khalidot, Ty Dolla $ign-t, Jacquees és Jeremih is királyak. Nem vagyok puhány, de a zenéket, amiket hallgatok, azok nagyon lágyak" - vallotta be.

Hozzászólások