Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Young Dolph 5 millió forintnak megfelelő dollárral segítette ki a két barisztát, akiket az ő zenéje miatt rúgtak ki

Young Dolph 5 millió forintnak megfelelő dollárral segítette ki a két barisztát, akiket az ő zenéje miatt rúgtak ki

Offmedia- 2018.05.15. 20:32
2855
Nem rossz csere.
Young Dolph nem hagyja cserben a rajongóit. Történt nemrégiben, hogy az Észak-Karolina államban lévő Duke Egyetem kampuszán található kávézóban a dolgozók a memphisi rapper zenéjét nyomatták, de ez nagyon nem tetszett az igazgatóhelyettesnek. A két bariszta Dolph “Get Paid” című dalát csapatta, ami valljuk be igazán illő muzsika a mindennapi robotoláshoz, de a kávézóba betévedő iskolavezető annyira felháborodott a dal szókimondó szövegén, hogy kirúgatta mindkét alkalmazottat.

Dolph először Twitteren reagált a kirúgásra. Posztjában azt írta, hogy csak magával foglalkozik az az illető, aki elintézte, hogy a két bariszta munka nélkül maradjon, és ezzel semmi pluszt nem tanított a nebulóknak, csak azt, hogyan kell önzőnek lenni. Itt viszont nem állt meg a rapper, kiutaztatta a szóban forgó két személyt, Britni Brown-t és Kevin Simmons-t Miamiba a Rolling Loud Fesztiválos fellépésére, ahol ingyen megnézhették a koncertjét, és még 20 ezer dollárt is kaptak ajándékba, ez átszámítva majdnem 5 és fél millió forint fejenként. A rapper felhívta őket a színpadra és ott adta oda nekik a zsét, ami remélhetőleg kitart addig, míg találnak egy másik melót.

Ezután várhatóan egyre több munkahelyen kezdik bömböltetni a dolgozók a "Get Paid"-et, egy kis potya Dolph pénz reményében.

(Revolt)

Hozzászólások