Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Young Thug kiakadt, miután Pusha T egy Pop Smoke kollabon élesztette újra a Drake beefet

Young Thug kiakadt, miután Pusha T egy Pop Smoke kollabon élesztette újra a Drake beefet

Offmedia- 2020.07.08. 15:30
Pusha T ismét beleszállt Drake-be, de Thugger nem akar belekeveredni.
Nagyot robbant Pop Smoke posztumusz albuma, a "Shoot for the Stars, Aim for the Moon", mely az előzetes jóslások szerint akár egy a 200 ezer eladott példányhoz közeli számot is behúzhat. Modern rap albumtrendeknek megfelelően tervben van egy deluxe kiadás is, melyről nemrégiben kikerült a netre egy dalrészlet, elég nagy botrányt kavarva a szcéna bizonyos köreiben.

A szóban forgó, "Paranoia" című trekken Young Thug, Gunna, valamint Pusha T vendégszerepelnek, utóbbi pedig többek szerint a soraival ismét Drake-et támadta be, akivel jó régóta fasírtban vannak. Egész konkrét oltást nem lehet kiemelni, de mivel mindenki tudja, hogy Push utálja Drake-et, mindenki automatikusan azt gondolta, neki szólnak a sorok.

Ez viszont nagyon nem feküdt Thuggernek, akinek semmi baja Drake-kel, sőt, kifejezetten kedveli a torontói rappert. 

"Tiszteletlennek tartom, amit Pusha T csinált a verzéjével a dalon, amin én és Gunna is rajta vagyunk, mivel nekünk semmi közünk a beefetekhez. Ha ezt előre tudom, akkor másképp cselekedtem volna" - posztolta Thug Insta Story-ban. A rapper tehát nem tudott arról, hogy Drake be lesz kóstolva valamelyik verzébe, és gyorsan próbálta magától ellökni az egész beefet. 

Thug egy videóüzenetet is küldött Push-nak, melyben arról beszélt, hogy nem Pop Smoke posztumusz megjelenő dalán kéne beefelgetni, csinálja csak a saját trekkjén, de persze azon nem akarja, mert az nem hoz annyi nézettséget.


Pusha T eközben tagadja, hogy Drake-ről lenne szó, és egyenesen azzal vádolja a Drizzy-t, hogy a háttérben ő keveri a szart, mert annyira nagy az egója, hogy mindent magára vesz.

"Ne érezd rosszul magad Thug, senki se tudta miről szól a verzém. A kiadófejesek sem tudták, csak feltételezik, mivel Ő beleültette a fejükbe. És ha Ő képes sírni a kiadófejeseknek, vajon miről beszélhet még a háttérben. Én nagyon nem élem a rendőr rappereket" - írta Push Drake-re utalva. A GOOD Music főnök szerint tehát Drake elgáncsolta a trekket, mivel magára vette a sorokat, és megsértődött.

Pusha T végül nyilvánosan, Instagram Story-ban kérte meg Pop Smoke menedzserét, Steven Victort, hogy távolítsa el a verzéjét a deluxe kiadásról, mivel nem akarja, hogy Smoke nagyszerű albuma erről a piti ellentétről szóljon, ahelyett, hogy a rapper életét és munkáját ünnepelnénk.

Hozzászólások

Érdekes lehet