Keresés

Csak kamu volt az aputest

Offmedia- 2015.10.13. 11:44
412
Vin Diesel megmutatta, milyen is a teste valójában.

A nők többsége könnyekben tört ki, amikor meglátták a napokban készült képet Vin Dieselről. A fotón, amit a színészről készítettek, komoly sörhassal és cigarettával látható. Nem volt olyan ember, aki ne döbbent volna meg rajta, a férfiak kicsit örültek, hogy végre Vin Diesel is elkényelmesedett, nekik sem kell többet izzadniuk, a nők meg beletörődtek abba, hogy mindenki felett eljár az idő, és minden színész leenged néha egy kicsit.

Vin Diesel azonban nem ezek közé a sztárok közé tartozik, és ezt be is bizonyította. Két képet is feltöltött az Instagramjára, amellyel bebizonyította, hogy tökéletesek az idomai. Az első képen azt kérdezi a rajongóitól, hogy szeretnék-e látni, mi lapul a pólója alatt. A követői természetesen égtek a láztól, hogy Vin megmutassa a hasát. A következő képen fel is húzta a felsőjét, és megbizonyosodhattunk arról, hogy még mindig tökéletes izomzattal rendelkezik.

1444642188 vin article

A képhez még azt is hozzáfűzte, hogy ezek a képek a napokban készültek és nincs miért aggódniuk. Mi teljesen megnyugodtunk!

Ajánlott

Hozzászólások