Kövess minket

Pop

2015: BBC Music Awards!

Kihirdették a BBC Music Awards győzteseit. A díjátadóról idén nem távozott üres kézzel Adele, Taylor Swift, de Hozier sem.

Megosztva


Adele sajnálatos módon nem tudta személyesen átvenni a BBC Music Awards díját, melynek ceremóniáját Birminghamben rendezték meg. Ettől függetlenül a 27 éves énekesnő nemcsak lélekben volt ott, hanem egy videóban is megszólalt. Hasonló módon tett Taylor Swift is, aki az Év nemzetközi előadójának kategóriájában aratott győzelmet. A popüdvöske azért nem tudott az ünnepélyes gálán megjelenni, mert jelenleg Ausztráliában koncertezik.

Az év dala Hoziertől a Take Me To Church lett, mely a 25 éves előadó albumán is megtalálható.
[vembed youtube=”MYSVMgRr6pw” ]

A Év felfedezettje és zenésze Jack Garratt lett, aki február 19-én készül kiadni debütáló albumát, a Phase-t. A tehetséges zenész már most jelölést kapott a BBC Sound of 2016-ra.
[vembed youtube=”H6bjwDFk8mo” ]

Az est folyamán a publikum elé állhatott a One Direction, Rod Stewart, a Stereophonics, a Faithless, a Little Mix, Ellie Goulding, a Years &Years, Jess Glynne, James Bay és a The Shires. A legtöbb előadót szimfonikus zenekar kísérte. Amennyiben érdekelnek a fellépések, a BBC oldalára kattintva az összeset megnézheted.

[vembed youtube=”1ZXKVYsDgik” ]

Akik pedig díjban részesültek:

Az év brit előadója: Adele
Az év nemzetközi előadója: Taylor Swift
Az év élő fellépései: Adele at the BBC; BBC One Special
Az év dala: Take Me To Church – Hozier

BBC Introducing Award: Jack Garratt

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés