Keresés

Ajjjajjjj, Adam Lambert felkötheti a gatyáját!

Offmedia- 2015.12.01. 14:18

A szingapúri lakosoknak nagyon nem tetszik, hogy Adam Lambert szilveszteri koncertet ad náluk, ezért foggal-körömmel próbálják megakadályozni.

Forrás: Getty/Europress

A homoszexuális énekes egyértelműen felkötheti a bokszerjét. A szingapúriak hevesen tiltakoznak szilveszteri koncertje ellen, a lakosok már petíciót is készítettek, melyet eddig több, mint 20 ezren alá is írtak. A szingapúriaknál a biztosítékot, az énekes szexuális orientációja verte ki, mely nem igazán illeszkedik kultúrájukba, valamint nem egyezik meg a családi értékeikkel és társadalmi modelljükkel.

Az énekes – ami a pódiumot illeti – nem tartozik a legvisszafogottabb előadók közé. 2009-ben az American Music Awards-on nyíltan csókolózott egyik zenész kollégájával. A koncert kapcsán, a tehetség rajongói sem tétlenkedtek, ők is petíciót indítványoztak, melyet eddig megközelítőleg 24 ezren firkantottak alá. A jelenlegi tényállás szerint a szingapúriak úgy néz ki, hogy alul maradnak, mivel még nem jelentették be azt, hogy a koncert törlésre ítéltetett volna.

Hozzászólások

Érdekes lehet