Keresés

Britney búcsúzik Vegastól?

Offmedia- 2015.08.20. 14:30
Britney fontolgatja, hogy búcsút int Las Vegasnak, ahol már 2003 óta tevékenykedik. Az amerikai énekesnő az E! News-nak adott interjúban ejtett el néhány morzsát jövőjéről.
britFotó: Getty / Europress

„Még nem vagyok teljesen biztos benne. Még nem döntöttem el semmit. Szeretem csinálni a show-t, nagyon szórakoztató, de ebben a pillanatban nem érzem magam teljesnek. Nem tudom, hogy mit szeretnék csinálni.” – nyilatkozta az énekesnő. Nem lehet tudni, hogy mennyire hihetünk ennek a pletykának, hiszen Britney-nek a Planet Hollywood Resort and Casinóval hosszú távú szerződése van (elvileg 2017-ig).

Britney az E! News-szal azt is megosztotta, hogy jelenleg legújabb albumán dolgozik. Nagyon élvezi a munkát, melyet nagyszerű dalszerzőkkel folytat. Lesznek balladák, és a tőle megszokott vidám és dögös, popos slágerek is.

Britney 1999-ben debütált a Baby One More Time albummal, mely meghozta számára a világra szóló hírnevet. Ezt követően számos lemezt adott ki: Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) és a Britney Jean (2013). A Blackout korongon kívül mindegyik szerepelt a Billboard 200 listáján. Az énekesnő kontójára olyan slágerek írhatóak, mint például a ...Baby One More Time,(You Drive Me) Crazy,Oops!... I Did It Again,Lucky,Stronger,Me Against The Music,Toxic,  Piece Of Me,Gimme More, Womanizer,Hold It Against MealeboTill The World Ends.

Hozzászólások

Érdekes lehet