Keresés

Ed Sheeran kés alá fekszik!

Offmedia- 2015.12.10. 12:00
Ed Sheeran januárban kés alá fekszik.
Forrás: Getty / Europress

Az angol énekes az ausztrál Nova FM rádiónak számolt be arról, hogy fülét meg kell műteni. Ed Sheeran elmondta, hogy a spanyolországi jachtozáson szerzett baleseten sérült meg dobhártyája.

„A szabadságom alatt történt és addig nem vettem észre, hogy mi történt, míg vissza nem mentem a vízbe. Ez volt a legfájdalmasabb dolog, amit valaha átéltem.” – mondta a Sing című szám előadója.

A göndör énekes most Ausztrálibában van Down Under Tour turnéja miatt. Az AAMI Park stadionba,, Melbourne-ben is színpadra lépett, ahová koncertje rekordszámú nézőt vonzott. Szombati koncertjén 33 323 rajongó tombolt. Eddig a stadion rekordere Bruce Springsteen volt, aki 2014 februárjában 31 847 látogatót szórakoztatott.

Edward Christopher „Ed” Sheeran egy kis városkából, Hebden Bridge-ből származik. 2008-ban úgy döntött, hogy szerencsét próbál, ezért Londonba költözött. 2011-ben kiadta debütáló albumát, mely a + címre hallgatott. A korongon olyan számok kaptak helyet, mint például a The A Team, You Need You, I Don’t Need You, Lego House, Drunk, Small Bump és a Give Me Love. Nem kellett várni sokat a második albumra, az x-re sem. Az előadó büszke lehet magára, több slágert is magáénak tudhat: Thinking Out Loud, a Don’t, a Sing, a Photoghraph és a Bloodstream. Kitartó munkájának köszönhetően több díjat is bezsebelt már. Magáénak tudhat négy BRIT Awardsot, két Ivor Novello Awardsot és két MTV Europe Music Awardsot.Hozzszlsok

rdekes lehet