Keresés

Ingyen koncertet adott Elton John

Ráthgéber Réka- 2016.02.29. 11:56
Két nappal előtte közölte az időpontot.

Egy Elton John koncertre eljutni nagy kihívás. Szinte pillanatok alatt elkapkodják a jegyeket, és nagyon ritkán van olyan, hogy valaki eladná őket bármilyen okból. Nos, mivel Elton imádja a rajongóit, kedvezett számukra egy kis extrával.

A Sunset Boulevardon több ezer ember csápolt a híres énekes zenéire, aki semmilyen komolyabb marketingfogással nem próbált még több résztvevőt toborozni. Pénteken, késő este bejelentette, hogy akkor vasárnap koncert, és még szombat reggel pontosította a helyszínt és az időpontot.

Természetesen nem egyedül vitte véghez ez az elképesztő rögtönzött koncertet, ugyanis Lady Gaga a társa volt egy szám erejéig. Az egyik klasszikusát, a Don’t Let The Sun Go Down on Me-t énekelték el közösen, majd a fiatal színésznő sietett tovább, ugyanis készülnie kellet az esti, Oscar-díjátadóra.

Akik nem jutottak el a helyszínre, azok is az AOL.com-on láthatták az egészet élőben. Ebből is látható, hogy az igazán nagy művészek sem felejtik el a rajongóikat egyetlen pillanatra se. Well done Mr. Elton John!

Hozzászólások

Érdekes lehet