Keresés

Jön a nyolcadik!

Offmedia- 2015.10.09. 14:07
Rihanna bejelentette, hogy nyolcadik albuma az „Anti” nevet kapja. A barbadosi énekesnő a nagy híren kívül prezentálta új albumának borítóját is, melyet egy izraeli művész, Roy Nachum tervezett.

Rihanna 8thFotó: Getty / Europress

A művész Rihanna egyik gyerekkori képét használta fel, melyen a szemét egy korona takarja el. A borító része egy vers Chloë Mitcheltől, mely Braille-írással a háttérben jelenik meg. A lemez megjelenésének időpontját jelenleg még rejtély övezi, az azonban biztos, hogy olyan slágerek is helyet kapnak majd rajta, mint például a FourFiveSeconds (feat. Kanye West a Paul McCartney), Bitch Better Have My Money vagy az American Oxygen.

Rihanna, teljes nevén Robyn Rihanna Fenty, 16 évesen költözött Barbadosról az Egyesült Államokba. Debütáló albuma, a Music Of The Sun, 2005-ben jelent meg, és onnantól kezdve halmozta az élvezeteket. Dalai nemcsak a slágerlistákat hódították meg, hanem nagyon sok rajongóval jártak. Legnagyobb hitjei: skladby ako SOS, Umbrella (feat. Jay Z), Don't Stop The Music, Take A Bow, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name?(feat. Drake), S&M, We Found Love (feat. Calvin Harris), Where Have You Been, Diamonds vagy a Stay (feat. Mikky Ekko). Rihanna bezsebelt nyolc Grammy-t, nyolc American Music Awards-ot, két darab BRIT Awards díjat. Zenei karrierje mellett kipróbálta magát a filmiparban és modellként is, valamint számos fotózás felkérésének is eleget tett.

Hozzászólások

Érdekes lehet